Monday, 13 June 2011

school sucks

                                      

cerita pasal sekolah ni haa ayah kita yang selalu cakap ayat ni 'school suckssss'bila kita tengah buat homework haihhh bukan nak bagi semangat ni tak lagi dia mengangjingnyaa haha ayah kita kata kita akan bebas lagi 365 hari  then i flyyyyyyyyyyy like a bird  hahaha jyeahhhh (Y) sekolah penuhh dengan homework lenguh tangan kalau buat karangan Bm haihh tapi subject yang aku palingg suka Perdangangan sumpahhh minat gila sbject tu :) walau mcm mana pun aku msti berusaha untuk dapat yang terbaik dlm hidupp ni yeahh ;) goodluck fiqah .

No comments:

Post a Comment