Sunday, 10 July 2011





















Ayah balik dgn ibu dari gym je terus menjerit Girls boyss lets go to the desaru ! cepat siap semua . aku dgn tk mndi lagi terus mndi haa haha , desaru kan ada highway baru cepat gila sampai haa 25mins je :) sampai desaru lepak lepak dgn family semua :D Best dapat tenangkan fikiran :')









cerita dia mcm gini woo kita orang semua sebenarnya otw pg tempah baju dkt bndar baru uda , gilaa laa kan tempah baju lima belas pasang je 675 pehhh !! then lepas pg tempah baju pg Leisure mall haa tengok movie Trnsfrmers best gilaaaaa (Y) sebab dkt Leisure mall sumpah tk ramai orang best je :D lagi satu wayang lama besarr gila haa :O hahaha sementara tggu movie start pergi makan dgn Ayah , Ibu , dibah , sufi & dan :D pehhh aku punya makan tk mcm bnyk gila pula 2 pggn nasi lemak haa aku makan !! haha org yg ambil order tu mcm pelik je kan tgk aku  ni  mkn :P hihihi then movie pun start balik sampai pukul 1 pagi haaa tgk movie punya pasal dgn Family :D

Friday, 8 July 2011



                                                           My annoyinggggg little brother ♥ 

Saturday, 2 July 2011

Bila nak dapat Boyf ? entahlaaa ! rindu nak cakap Iloveyou dekat lelaki Hahahaha LOL :D
Puasa dah nak dekat nanti raya pula Bestnyaa :D tapi kan kita tk tahula nk buat rambut apa nanti raya :'(













Geram gila kan tk dpt tgk Transformers :'( kita tengok Green Laterns sumpah tk best berbual je lebih haa -.- hero dh hndsome dah haa boleh tergugat Iman hahaha lepas tu kita pg mkn Ice cream BR then tengah amik gambar tiba ada orang salesman datang *terkejut gila okay aku time tu :O dia jual perfume apa entah pelik pelik je haa -.- then ibu ajak pg mkn smpi kenyang perut ni :D masa jalan nk balik jmpa Kak Fazura Ya Allah lawanya muka dia kan <3 tapi tk dpt amik gmbr pun dgn diaa :'( its okay laa kan sebab dia Retweet kita pnya tweet haha nahh tengok ni :P




Alaaa.. Kenapa tak jumpa? :'( RT Hi kak Fazura tadi kita nmpk akak dkt Jusco Tebrau . hihi 
Lovely to know you too girly! :) RT Habis dah ramai sangatlah masa tu kita tk sempat nk jumpa Kak Fazura .

suka gilaa okay kak Fazura Retweet kita pnya tweet hihihi :PP

Friday, 1 July 2011

Sports Day :)





















Hari suka sumpah tk best okay ?  boleh hujan pula haishh sabar je laa kan :)